LÄGET 11 DAGAR INNAN BF & EN OUTFIT

 
 
11 dagar kvar! Alltså say whaaat!? Förra natten vaknade jag så många gånger och hade konstant värk i magen. Ganska exakt som mensvärk men mera ihållande och molande. Tog panadol mitt i natten men ändå hade jag så sjukt varje gång jag vaknade, lykades ändå somna alla gånger tills jag bestämde mej för att stiga upp. Nu under dagen så har det spänt på och värkt sådär från och till. Åkte med en vän till Kokkola och spenderade lite tid. Åt supergod lunch vid Rosso och köpte lite smått och gott. Hittade typ de perfekta lite slitna högmidjade stretch jeansen vid bikbok som jag bara mååååste fara och testa sen när magen tillåter sådana byxor. *hihi*. Känns inte som det blir lättare att bara sitta hemma med värk utan man vill hellre försöka röra lite på sig och få spenderat tiden på roligare sätt. 
 
Har nu fått brev att jag ska på undersökning till Kokkola på måndag. Så få se då hur stor bebisen hunnit bli sen förra ultra och vad som händer här näst. Skönt att veta att det snart blir en kontroll i alla fall. Tycker själv att jag har så mycket sammandragningar så ska bli intressant att se vad ctg säger. Om de är så kraftiga som jag själv tror.
 
Nu hoppas jag på att få lite mera sömn än förra natten så jag får samlat lite energi. Sen lovar jag er också mera inlägg snart som inte bara handlar om graviditet. Men det är ju så stor del av mitt liv just nu så det blir mycket av det just nu. Hoppas ni tycker det är intressant att följa ändå :)
 
 
Här får ni också en preggo outfit. Inte en endaste en av mina vinterjackor går längre att lägga fast. Så det ser oftast ut såhär. Stickadpolo och kappan upp... Men det funkar ju sålänge det inte är superkallt!
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback