SVÅRSÖVD BEBIS

Hej på er! Känns som mitt bloggande inte är riktigt vad jag lovat och tänkt själv. Men så är väl livet med barn. Inte alltid som man har tid att sätta sig framför datorn och bara låta orden och inspirationen flöda. Nu sover han i allafall sin dagstur. Så skönt!  Överlag är han en nöjd bebis men hans sovturer har de senaste dagarna varit vääääldigt ansträngande. I vagnen ligger han mest med ögonen upp och han ska hela tiden svänga sig på magen. Både i vagnen och i sängen. Sen blir han ju frustrerad då man vänder tillbaka honom (han slipper int rikti själv å vänd tibaka ennu). Igårkväll så var det inte heller så trevligt att gå å sova utan då skulle de ropas å gråtas. Hur svåra de kan vara å läsa små bebisar. Fast ögonen är små och röda och de beter sig som de skulle vara trötta så kanske inte fallet är så i allafall. Hoho. 🙃
 
Vi började rätt tidigt med att testa lägga honom på kvällen själv i sängen och så somnade han där själv. Goals! tänkte vi. Och faktist så har det överlag fungerat riktigt bra. Men nu så har de blivit lite knepigare då han svänger sig till mage konstant och så ligger han på alla fyra å hoppar å jomsar framåtibaka. Ja vi får väl kalla det att jomsa för man kan väl inte säg att ett litet barn juckar som en liten hund eller?  (fast det är precis så det ser ut) 😅 Sen så har han börjat förflytta sig ganska mycket så man får vara lite rädd att han ska krypa ur sängen. Han har alltså hittills legat med oss i vår säng. Men nu har jag hämtat pappas gamla spjälsäng från farmor och farfar så nu tänkte vi att vi skulle testa med att åtminstone börja natten i egen säng. Stackars M ligger alltid så nära kanten då felix drar sig närmare och närmare tills han ligger fast i honom. Fått flytta honom flera gånger då de båda somnat. 
 
 
Verkar som han har svårt att riktigt slappna av när tröttheten kryper fram och han verkar ha lite ont också då handen ska in i munnen allt som oftast. Verkar som det är tänder på g... Har hört att symptomen för tänder kan komma långt innan tänderna faktist kommer. Å hur många tänder ska de nu inte få?? 🙈  Skrev med en annan morsa på instagram å där konstatera vi att det borde finnas en morsvilo dag per varje tand som ska fram. 😂 
 
 
 
 
 DISS SOMMARTRENDER 2018

Vet ni, ja vet inte om jag bara blivit gammal men de flesta trenderna i sommar så faller mej inte alls i smaken. När jag för några veckor sen gick runt i grannstaden så blev jag alldeles chokad över utbudet i vissa butiker.
Ja menar nog brukar det ju alltid finnas nåt som faller en i smaken men nepp. Det verkar som om alla färger från pasteller till starka neoner är inne just nu och gärna mixade tillsammans för den där extra craziga känslan. Dessutom så är många plagg i magkorta modeller och i så tunna material som möjligt så allt ska synas igenom. Och jo vist kan det vara snyggt med kortkorta toppar men det borde väl ändå finnas annat för oss som inte vill ha det/känner oss bekväma i det också. Så här kommer den,
 
 
 
Top 3 diss på sommartrender 2018
 
 

1. Magkorta knyt toppen. Finns ju en sägen man brukar säga att om man har t.ex. urringat så ska man ha mera täckande nedredel och vice versa. Absolut inget måste men oftast blir det ju snyggast med endera. Så en topp som både är magkort och väldigt urringad känns lite väl mycket tycker jag i allafall. Men trenden verkar ju vara ju mindre tyg desto bättre eller?  
 
2. När jag gick i högstadiet så var nästan alla pumps i butikerna med dendär korta lilla klackan. (som på bilden nedanför) Och jag minns att jag tyckte de var så fula.Nu är de tydligen inne igen och finns överallt och verkar ju gå hem hos många men näe I can't take it! Känns bara som om man inte riktigt vet om man vill ha klack eller platta skor. Ibland kan man ju ändra tycka och smak men denna gång så är jag av samma tycke som i högstadiet. Nej för mig får denna typ av klack en feeeeeeet diss! 
 
3. Scrunchin. Ja, här blickar vi ockå tillbaka i tiden med en trend som verkar ha hållit i sig rätt länge ändå. Jag gillar ju annars nog vintage och vissa retro prylar men scrunchin känns inte alls som nåt jag personligen skulle använda. Kanske för att den får mig att tänka på barbies och 80/90-tals disco.
 
 
 
Nu undrar jag när dedär platform bootsen blir inne igen... *haha*
 
 
Bildkälla Bild1/Bild2/Bild3/Bild4