RÄVAR I MITT ❤

 
 
 
Har ni nångång haft nån specifik grej som ni alltid kollar lite extra på när ni ser det? T.ex förr så gillade jag allt med paljetter supermycket och ännu idag när jag går på loppis å ser nåt glitter/blingbling så måste jag ta i det och kolla på det. Även om jag inte alls är speciellt intresserad av det nu mera så har det liksom lämnat på i mitt huvud...
 
Det började med att jag köpte ett mjukisdjur till Felix som var en räv. Sen så kom nåt klädesplagg, en mössa, ett kuddfodral och en kaffekopp. Nu fastnar min blick och mina händer vidrör allt jag kommer i kontakt med med rävmotiv på. hehe.
Behöver jag ens säga att när den perfekta finaste lilla stickade tröjan kom in till jobbet (Lindex) så kunde jag absolut inte vara utan den. Nej de behöver jag nog inte 😅
 
Jag har alltid älskat barnkläder med djurmotiv på, ännu mera nu när det finns en att själv få välja kläder till. Å jaa, det bara råkade sig att det hakade upp sig lite extra på just dedär rävarna. En bekant läste fel när jag skrev om min "rävfas" på instagram. Hon läste röv. Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Så bra! 😂 Vet inte om vi är trötta mammor med torr humor eller trötta mammor med sjukt bra humor men jag röstar på det sistnämda. 
 
 
//För er som ännu orkar med en slut mamma så kan ni läsa vidare...
På tal om röven så kan ni kolla denna video om ni inte sett den förut. Har ni sett den kan ni ju kolla den igen, är man lite trött så blir det oftast roligare än det är. Detta är så min humor på alla plan och alla dagar i veckan. 😂
 BLAND RIS & TRASSEL

 
För ungefär en månad sedan när det ännu fanns löv på träden så passade jag på att fota lite fina bilder på Felix när vi besökte min mormor & morfar i Björköby. Tycker bilderna blev så mysiga och det blev så fina färger. Finns inget bättre än att fota ute i naturen alltså. När det kommer till redigering just nu gillar jag mest varma bildredigeringar och bruna nyanser. 
 
Hösten, någon annan som tycker denna årstid är alldeles för kort?! Kunde ju lätt  få vara höst med fint väder och löv på träden ända tills det kommer vinter med ordentligt med snö. För dethär mellantinget känns ganska mörkt och trist tycker jag. 
 
 
 
 "TA VARA PÅ DEN FÖRSTA TIDEN"

 
 
 
Jag minns att jag så ofta blev frustrerad då man fick höra detta ibörjan, "ta vara på första tiden".
Ett nytt liv kan vara så mycket mera omställning än man kunnat ana. Som när Felix var riktigt liten så önskade jag så många gånger att han skulle bli större och det snabbt! Väntade bara på att han skulle börja krypa och visa mera och ge mera respons tillbaka till en. Kändes som tiden bara var stilla där ibörjan.
 
Vi var också så försiktiga den första tiden, vilket i sig inte är konstigt och ovanligt förstås men det blev mest att vi var hemma. Rädd för att han skulle bli sjuk om vi färdades på för mycket och jag tror både jag och M blev lite långa i ögonen av det. Plötsligt så var det inte bara att fara iväg och tänka på sig själv utan nu var han ju här! Knyttet som livet liksom cirkulerade runt. En annan att anpassa tiden efter.
Det kan kännas tungt under första tiden med en bebis, det gjorde det för mig. Men det går över och blir lättare... 
 
Det är först nu flera månader senare jag fattar detdär uttrycket "ta vara på den första tiden".
Men istället för "ta vara på tiden", skulle jag säga. Känn allt! Bebistiden är full av både lycka och uppgivenhet, skratt och tårar. Det där "ta vara på tiden" låter så tryckt. Som om jaha, om jag inte njuter hela tiden så går jag miste om allt underbart.  För allt kanske inte känns så underbart hela tiden och då kommer det dåligt samvetet för att man inte känner så. Fy för dendär dåliga samveteskänslan! Man kan inte tvinga fram att livet ska kännas lyckligt och perfekt hela tiden. För det är ju inte så det är. Alla har ner och uppgångar.
 
Du lär känna ditt barn och den ovillkorslösa kärleken finns där fast du kanske inte känner den med detsamma. Men den är där. Bandet mellan dej och ditt barn som ingen och inget kan ta bort. 
 
Det är stunderna som är de bästa. Stunder där hela ditt hjärta fylls av kärlek. Det kan vara ett ögonblick, en sekund eller olika situationer, som fortsätter komma under resten av din livstid. De stunderna som är magiska. ★
 
 
 ★ Jag tänker så ofta ännu : Har vi skapat dej?! Älskade lilla vän ★