BABY DRAMA FOR MAMA

 
 
Vi har för tillfället en liten herreman här i huset som stoppar allt i munnen. Speciellt sånt man inste ska stoppa dit då. Igår när jag stod inne i badrummet så hade han smitit till hallen där han ofta söker sig för att beundra och dra ut skorna från skohyllan ut på golvet. En stor hobby han har. Det värsta med hösten är ju allt skit som kommer in utifrån. Har som vana att kolla ofta så det inte ligger några stenar och kastar isåfall ut dem så fort jag ser dem. Jag stod där i badrummet då och kollade endast bort en liten stund och märkte att nu är han no ovanligt tyst. Kollar ut från badrummet och ser då att han sitter å knaprar något i hallen.
Springer dit och kollar genast honom i munnen och då börjar han råssla till och ser olycklig ut. Panik som jag då får så känner jag med fingret i halsen å känner något strävt. Lyfter upp honom och far in på toaletten och har honom halvt över handfatet och han gråter och får också panik. Han får kvälningar och då får jag tag i något som visar sig vara ett löv. Jag börjar stortjuta och Felix gråter och jag kramar om honom hårt hårt! 
 
Älsakde lilla barn! Som du kan skrämma livet ur en. <3
 
Vilken tur att det inte var en sten som jag tillförst blev så sjukt rädd för att det kunde ha varit. Har så obehag för när någon tänker sätta något i halsen från förr också. Och nu var det faktiskt andra gången för Felix. Första gången så var vi hemma hos några bekanta och då fick han ett knäckebröd att sutta på. Mitt i allt så fick han lös en bit och då blev han helt och börja kvälja. Men då fick Matti bort biten. Har hört att man inte ska stoppa fingret i halsen på småbarn? med det är ju det man gör i ren reflex. Efter den gången bestämde jag att Felix kommer inte få smaka något knäckebröd förrän han är tonåring typ *överbeskyddande förälder*
 
Bodyns text stämmer bra in på detta bustroll just nu.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback