JUST NU KAN JAG INTE ÄLSKA MIN KROPP

 
Fredagsbekännelsen 
 
 
Det här med kroppen. Innan jag blev gravid så hade jag väl en helt "normal" kropp skulle jag säga. Inte speciellt tränad och med lite hull runt magen. Inte kan jag påstå att jag då kände mig speciellt smal men jag accepterade min kropp på ett sätt som jag inte gör för tillfället idag. Jag vill säga för tillfället eftersom jag vill ha en förändring.
Överallt får man höra och läsa "du ska älska din kropp", något jag för tillfället inte kan. Jag känner inte igen min kropp längre efter min graviditet. 
 
7 månader efter min graviditeten väger jag 15kg mer än innan jag blev gravid. Mer än 90% av mina kläder passar inte. Jag känner mej ofta nere och jag känner mig inte fin. Jag vet att det inte är något "fel" på mig. Jag är frisk och jag har så mycket i livet att vara nöjd över. Och missförstå mig inte, jag älskar vad min kropp klarat av. Vad den klarat av att ge mig är värt mest av allt. Och det är jag den evigt tacksam den. Jag är en lika bra människa men jag mår inte lika bra som förr. Just detta är för mig en sak som jag mår dåligt över. Det tar kraft av mig och det påverkar hur jag mår i vardagen. Och jag vill kunna säga det utan att det på något sätt ska bli feltolkat. Jag tycker att man måste få prata om lite känsligare ämnen ibland. Få skriva av sig och öppna sig ibland även om problemet man har är litet på jorden.
 
Jag behöver inte vara världens mest vältränade, jag behöver inte vara smal eller kurvig och jag måste absolut inte orka springa ett maraton. Det är inte det det handlar om. 
Men jag behöver få känna igen mig!
Jag behöver få känna att jag inte måste älska min kropp som den är nu.
Det ska inte behöva vara fel. Min kropp är min!
 
 
 
Livet har upp och nedgångar. Precis som naturen.FELIX 8 MONTHS

 
Idag blir gullegubben 8 månader. Det är verkligen full rulle med en bebis som kryper i full fart, stiger upp överallt, slickar och petar på precis allt. Datasladden är en favorit och likaså skorna i hallen. 6 stycken tänder syns i munnen och några gånger har han bitit mej då han tissar. En historia som är mindre rolig. Idag så körde vi lite tema fotografering 8 månaders dagen till ära. Blev lite indian/western inspirerat. Jag äääälskar ju alla typer av tema fotograferingar. Känns så roligt att få fundera ut rekvisita och bygga upp en egen liten "värld". Sen så får man om man fotar barn bara hoppas att de samarbetar. Haha.. Men oftast blir det ju bra! 
 
Här är våran lilla indian...